Švaler

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Rakija za dame, viski za gospodu

Ono što svi treba da znaju je da "Švaler" ovog petka, od 21.30h do 23h, časti pripadnice lepšeg pola BESPLATNIM rakijama! Pored toga, "Švaler" je obezbedio specijalnu promociju za gospodu - Flaša Ballantines-a za SAMO 2800RSD!!! Zabavlja vas Dream Team Orchestra, što znači da je vrhunski provod zagarantovan! Provedite ovaj petak sa Švalerom, jer on zna kako da nadmaši sva vaša očekivanja! Vidimo se!

 

Luda žurka večeras u Švaleru

Kafana Švaler i ove subote organizuje jedan od najboljih provoda u gradu!

Zabavlja vas Dream Team Orchestra (zabavni, narodni, kafanski hitovi)

Požurite!

 

 

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Galerije
Đuke Dinić 2
22:00 - 03:00
130 ljudi
Zabavna/Narodna
O nama

Kafana Švaler nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu i predstavlja simbol najboljeg kafanskog provoda u Beogradu. Za sve one koji imaju nedoumicu u značenju reči “švaler”, ona je nastala od korena francuske reči chevalier, što znači vitez. Kapacitet Švaler kafane je 130 ljudi, a enterijer zadovoljava visoke estetske kriterijume, a iako nije tipičan kafanski. Poseban šmek našoj toploj i domaćinskoj atmosferi daju simpatične tapete, umetničke slike mrtve prirode, stari lusteri, osvetljenje, ali i natpisi po zidovima. U trenutku kada napravite predah od zaista spektakularnog provoda koji Vas očekuje svakog petka i subote, možete pročitati po koji zanimljivi citat: ”Kad bi majka znala sta ja znam, tukla bi me svaki dan...”, “Ljubio sam puno i dosta, samo jedna na mom srcu osta!”, i jedna od Željka Jevtovića - “Mili bože sve su žene iste napiju me, pa me iskoriste…” Ove veoma simpatične, ali i poučne rečenice lepo će Vas nasmejati, dok uživate u provodu sa Vašim prijateljima ili voljenom osobom. Što se muzike tiče, u kafani Švaler očekuje vas "Dream Team Orchestra" koji će Vaš provod učiniti fenomenalnim. Kafana Švaler je idealno mesto za sve ljubitelje boemskog uživanja i dobrog noćnog provoda. U našoj kafani gaji se tradicija veoma pristojnih cena, što znači da nećete morati da potrošite pravo malo bogatstvo kako bi se dobro proveli. U našoj ponudi nalazi se raznovrstan izbor piva, vina, domaće rakije, koktela po najpovoljnijim cenama u gradu. Kod nas je sve podređeno Vašem uživanju i maksimalno dobrom provodu. Topli kutak kafane Švaler uvući će Vam se u srce već pri prvom dolasku, jer pravi merak se ovde prosto doživi. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, Švaler je pravo mesto za Vas! DOBRODOŠLI I ŽIVELI.

REZERVACIJE / CALL CENTAR
064 99 22 005

NAJBOLJE KAFANE

Najbolje kafane vam omogućavaju da na jednom mestu dobijete uvek aktuelne informacije o programima kafana, restorana i pivnica u Beogradu i besplatno rezervišete vaše mesto u nekom od njih.

To možete uraditi pozivom našeg call centra, slanjem sms poruke na broj telefona ili korišćenjem našeg online servisa za rezervacije.

TOP 5 KAFANA

Pavle Korčagin

Pavle Korčagin

Mala maca

Mala maca

Švaler

Švaler

Limun žut

Limun žut

TOP 5 RESTORANA